Rita Ora a devenit vedeta peste noapte, dupa ce Jay-Z a luat-o sub aripa sa si i-a oferit un contract cu Roc Nation.

Tanara de origine albaneza, care a crescut in Marea Britanie a inceput inca din 2007 sa se implice in proiecte muzicale fiind featured artist in cateva piesa si atragandu-i in cele din urma atentia Jay-Z.

Noua protejata a mogulului si-a lansat anul trecut single-ul de debut, “How We Do (Party)“, care contine un sample din piesa “Party and Bullshit”, a lui Notorious B.I.G.

Rita a luat cu asalt si Marea Britanie unde s-a bucurat de succes cu piesa “Hot Right Now” (a sjuns pe prima pozitie in topuri) si a lansat si un prim single oficial, care se numeste “R.I.P.”. Acesta a fost compus de Drake, omul care ii este alaturi lui Ora din punct de vedere profesional de ceva vreme deja si produs de cei de la Chase & Status, care au dat piesei acel suflu dubstep atat de la moda acum.

“R.I.P.” este un featuring cu britanicul Tinie tempaj, singurul conational al Ritei care va aparea pe albumul la care lucreaza oameni precum Will.I.Am, Ester Dean, Drake, The-Dream sau Stargate. Videoclipul proaspat lansat este unul de imagine, o ocazie cu care blonda arata atitudinea pe care o are, spunandu-i “R.I.P.” fostei iubite a celui pe care a pus ochii. Regia ii apartine lui emil Nava.


multumim: www.divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.