Alessia le ofera prietenilor de pe facebook un costum de Halloween pentru a petrece cea mai infricosatoare noapte a anului asa cum cere traditia.

“Halloween -ul, chiar daca nu este o sarbatoare romaneasca, imi place pentru ca este o ocazie de a te distra si costuma in ce personaj vrei. Anul acesta voi petrece Halloween -ul pe scena si voi purta un costum oferit de Fabrica de Magie. De asemenea eu fac cadou un asemenea costum unui participant la concursul organizat pe pagina mea de facebook, Tot ce trebuie sa faceti e sa va tag-uiti in poza care anunta concursul. Trick or Treat!” a spus Alessia.

Halloween -ul este o sarbatoare traditionala celtica care in ultimii ani a devenit foarte populara si in randul romanilor. Ocazia perfecta pentru a te deghiza intr-un personaj infricosator, fantezist sau idilic, Halloween -ul este o adevarata parada a costumelor.

Citeste tot articolul pe divercitycafe.ro

Alessia in costum de Halloween


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.