Andrew si-a facut debutul alaturi de Red Clover Media cu single-ul "Nightmares". Daca la inceput a cantat despre "cosmaruri", acum, odata cu lansarea celui de-al doilea single, tanarul artist ne canta despre cat e de frumos sa fii indragostit de o "SuperGirl".

Cu ocazia acestui nou single, Andrew lanseaza un concurs, "Cum e o SuperGirl pentru tine? Descrie-o si te vei intalni cu mine!", pe contul lui oficial de facebook,

"Concursul va avea o durata de o luna, timp in care fiecare concurent (fan) trebuie sa faca "descrierea ideala a unei SuperGirl". Cel care va avea cele mai multe like-uri va avea mari sanse sa se intalneasca cu mine. Like-urile vor conta in proportie de 50%, iar parerea mea 50%.

Cel care va castiga ma va intalni chiar in localitatea lui,vom merge in oras sau chiar la un meci de fotbal, in cazul unui superboy, si va primi un mega-poster al single-ului “SuperGirl”. Totodata va castiga tricoul pe care il port pe coperta single-ului, cu autograful meu!", a spus Andrew.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.