Andrew este un tanar de 20 de ani care isi propune sa cucereasca inima tuturor domnisoarelor cu piesa "SuperGirl", o melodie cu ritm dansabil si versuri sensibile, ce te face sa te indragostesti de la prima ascultare.

Andrew si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 5 ani cand parintii lui l-au inscris la “Scoala Mini-Vedetelor” unde a urmat cursuri de canto, teatru si dans. Prima piesa inregistrata intr-un studio profesionist a fost in 2006, cand a colaborat cu Sisu. Apoi a urmat in 2008 concursul “Featuring Akon in Africa” unde a impresionat publicul cu vocea sa si a castigat Premiul de Popularitate.

SuperGirl” a fost compusa de Preston, de linia melodica s-a ocupat Andrew, iar versurile au fost scrise de Neko, cu care a colaborat si la primul single “Nightmares”.

Intr-o noapte am ajuns la studio stiind ca urma sa fac o piesa cu Preston. Nu il cunosteam, dar ascultasem cateva piese compuse de el care sunau bine. Am descoperit ca gusturile noastre muzicale corespundeau intr-o oarecare masura si ne-am pus pe treaba. El a facut prima varianta de instrumental iar eu am intrat in camera de inregistrari. Dupa 10 minute aveam prima varianta a piesei.”, a povestit Andrew despre compunerea noului lui single.

Andrew a fost inspirat in compunerea melodiei de “cele mai frumoase creatii ale acesti lumi, fetele. Piesa asta este dedicata lor”.

Mi-am dorit sa fac un single in care sa se regaseasca toti ascultatorii. Cred ca orice baiat viseaza la o super fata careia ar vrea sa-i dedice versurile piesei si sunt sigur ca fiecare fata poate fi o Super Girl.”, completeaza tanarul artist.

Andrew Super Girl videoclip / single nou


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.