Artista Katy Perry isi lanseaza un nou single, numele lui este "The one that got away". Piesa cea noua promite si un videoclip pe masura, totusi acesta inca se lasa asteptat. Mai jos puteti sa ascultati varianta care a "scapat" deja pe radiouri.

Katy Perry, alaturi de oamenii de la casa ei de discuri si-au pus in cap sa incerce sa doboare un record detinut de Michael Jackson, prin lansarea unui nou single (cantec) de pe albumul “Teenage Dream“.

Artista din Statele Unite are cinci piese de pe cel mai recent album care au ocupat prima pozitie din topul Bilboard Hot 100. Astfel, ea e egalat performanta regelui pop, Michael Jackson, al carui album “Bad” a fost pana nu de mult singurul din istorie care a trimis cinci single-uri in varful topurilor.

Cea de-a sasea piesa promovata de pe “Teenage Dream” va fi o varianta remixata a “The One That Got Away“. Cel care a produs-o, Dr. Luke, sustine ca piesa va fi totusi rearanjata inainte de lansarea oficiala.

Katy Perry @ Campo PequenoReprezentatii label-ului lui Katy Perry au declarat: “If it goes to No. 1, that would be great. If not, we still have a Katy Perry single on the radio in fourth quarter.“ Totusi au mentionat ca nu au facut aceasta alegere gandindu-se in mod special la scenariul cu al saselea No.1, ci pentru ca domnisoara Katy Perry - Brand este foarte atasata de acest cantec. Piesa The one that got away, de pe albumul Teenage dream, va ajunge la radio in cel mai scurt timp.

Single (cantec) Katy Perry - The one that got away



multumim: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.