Pentru voi, cei care erati entuziasmati cu privire la concertul pe care-l va sustine Amy Winehouse pe 15 august la stadionul Iolanda Balas Soter, am revenit cu noutati referitoare la bilete.

Incepand de astazi puteti achizitiona biletele in mediul online pe site-ul Eventim.ro si in cazul in care vreti o reducere atunci ati face bine sa va grabiti, caci aceasta este oferta organizatorilor – aveti la dispozitie patru zile (26-29 aprilie) pentru a beneficia de primele 1000 bilete cu 20% reducere. Aveti de ales intre Gazon B (in picioare, 104 lei), Gazon A (in picioare, 144 lei), Golden Ring (in picioare, 216 lei), Premium (cu loc in tribuna 3, 4, 5 și o bautura gratuita, 280 lei) si VIP (cu loc in tribuna 1, 2, bauturi gratuite, acces la gazonul VIP, 600 lei, bilete care nu beneficiaza de discount).

Grabiti-va in cazul in care vreti sa mai prindeti aceasta oferta, caci incepand cu 30 aprilie aceleasi bilete vor avea urmatoarele preturi: Gazon B 130 lei, Gazon A 180 lei, Golden Ring 270 lei, Premiul 350 lei și VIP 600 lei. Acestea le veti putea cumpara online de pe Eventim.ro sau in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas.

multumim: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.