Daca sunt inca persoane ratacite, care nu si-au gasit drumul in viata, vizionati acest interviu si veti descoperi un idol, un artist complet, desavarsit si modest pe care sa-l urmati sau un exemplu de om aproape perfect, o simbioza intre Marita si Sandel, ambii membri ai trupei formand un duo spumos, pe care il veti indragi cu siguranta!

Cand am stabilit sa realizam acest interviu cu baietii de la Fara Zahar, nu prea stiam la ce sa ne asteptam. De obicei ai parte de surprize, placute sau nu, pentru ca la TV oamenii sunt altfel decat in realitate. Plus ca Bobi si Bobo nu sunt niste figuri foarte mediatizate, pe care sa le vezi des, despre care sa stii prea multe, mai multe decat ai vrea sa stii. In urma acestui interviu va putem spune sincer ca nu veti urmari un clip unde cineva pune intrebari si vedeta raspunde… no no no! Veti urmari un dialog savuros, haios, ca in schitele lui Caragiale.

Baietii nu ne-au spus numai glume si bancuri, doar ne-au raspuns intr-o maniera tipica lor si astfel am aflat lucruri noi despre piesa “Lugu lugu”, despre clip, un nou album si ne-am dat seama cine e “chiparusul” din trupa si de unde vine expresia “painea lui Dumnezeu”. Daca sunt inca persoane ratacite, care nu si-au gasit drumul in viata, vizionati acest interviu si veti descoperi un idol, un artist complet, desavarsit si modest pe care sa-l urmati sau un exemplu de om “aproape perfect”, o simbioza intre Marita si Sandel, ambii membri ai trupei formand un duo spumos, pe care il veti indragi cu siguranta!

Un interviu realizat de:

DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.