Whip my hair, asa se numeste piesa, e surprinzator de buna, cu niste beat-uri traznet, specifice black-rapului american! A rupt franele audientei, mititica!

Hopa topa! Vuieste internetul ca o pustoaica de noua ani i-a cam dat peste nas, la figurat vorbind, Rihannei. Really, cannot be more excited. Micuta Willow, fiica celebrului actor Will Smith, a iesit pe piata cu o piesa WOW, pe care multi au asociat-o, ca stil, cu vedeta din Barbados. “Whip my hair”, asa se numeste piesa, e surprinzator de buna, cu niste beat-uri traznet, specifice black-rapului american! A rupt franele audientei, mititica!

Daca va asteptati la o melodie cu versuri childish si o linie melodica pentru lil’girls tea party, va asigur ca e mai degraba un song pentru un hot pool party sau wild clubin’ night. Sincer, “Only girl” e pistol cu apa comparativ cu “Whip my hair". Don’t cha’ think? Rihanna putea mai mult decat single-ul asta, iar micuta Willow a reusit mai mult decat ar fi crezut oricine! Argue with me, daca nu sunteti de-acord!

Powered byDivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.