Se vorbeste deja ca acesta este cel mai bun videoclip Lady Gaga si, mai mult, cel mai bun clip dintre toate celelalte ale celorlalti cantareti, produse pana acum.

Bad Romance: Cel mai bun videoclip?

Ca Lady Gaga stie cum sa iasa in evidenta tot timpul, asta nu mai e o noutate. Ca va ajunge in scurt timp o artista extraordinara, nici asta s-ar putea sa nu mai impresioneze pe cineva. Lady Gaga demonstreaza ca se pricepe de minune la construirea unei imagini. Prin look-ul sau iesit din comun, a atras imediat atentia mediei, cucerind rapid copertele revistelor si emisiunile de prime-time. Gaga poseda si o voce buna, cu mult peste Britney Spears, poate cu mult si peste Madonna. Nu o zicem noi, o zic criticii.

Primul extras pe single de pe albumul Monster: The Fame si numeste Bad Romance si si-a primit deja un videoclip spectaculos. Daca te gandesti la un scenariu trasnit, cu niste costume spectaculoase si cu o serie de cadre exceptionale, s-ar putea sa te gandesti chiar la Bad Romance. Se vorbeste deja ca acesta este cel mai bun videoclip Lady Gaga si, mai mult, cel mai bun clip dintre toate celelalte ale celorlalti cantareti, produse pana acum. Va lasam sa urmariti clipul si asteptam reactii:

Ca bonus, va invitam sa urmariti si recitarea extraordinara a lui Christopher Walken, care s-a incumetat sa rosteasca versurile piesei Poker Face:


EMBED-Christopher Walken Performs Poker Face - Watch more free videos


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.