Yuppy 3 Iulie 2019 12:07
Georgia Furlan, din Brazilia, are 15 ani si, desi este diagnosticata cu sindromul Down, isi croieste o cariera in moda, avand deja multiple reusite in domeniu. Aceasta a semnat un contract cu cinci agentii de modeling si recent a aparut pe coperta unei reviste australiene.

Georgia Furlan a declarat pentru un site portughez: "Sunt fericita cu munca mea pentru ca simt ca deschid usi pentru tinerii cu sindromul Down", scrie SBS Your Language.

Modelul brazilian are doar 15 ani si a devenit deja o senzatie pe internet. Pe contul sau de Instagram are peste 130.000 de urmaritori care spun ca fata ii inspira.

De curand, aceasta a aparut pe coperta revistei de moda Katwalk, una pentru copii. Astfel marcheaza prima sa aparitie pentru o coperta. Fotografiile au fost facute in Brazilia, iar o parte din veniturile vanzarii revistei vor fi donate unei asociatii care ajuta copiii cu dizabilitati.

"Nu mi-am imaginat niciodata ca voi aparea pe coperta unei reviste din Australia, ce vis! Acum vreau sa fac una in Brazilia", a declarat tanara.














Gratidão é a palavra que dorme e acorda comigo! E tudo flui na minha vida com naturalidade... Esse mês de junho, sou Capa de uma revista na Austrália, a @katwalkkidsfashionmagazine. E o mais bonito é q o dinheiro arrecadado será p uma instituição chamada Katwalk for Kids que ajuda crianças com deficiências. Foi tudo feito com muito carinho e cuidado e o registro foi feito pelo fotógrafo @eduardoguilhon. Eu ameiii o resultado. Espero q vcs também gostem... bom domingo!🙏💞 . . . . #Repost @katwalkkidsfashionmagazine • • • • • • June Issue with @georgiafurlan.oficial on the cover out Wednesday 26th. PHOTOGRAPHER: @eduardoguilhon EVERDAY HERO: @chaletlizettebrannan ARTICLE: @aliana_10y BLOG: @aurora_marskell Plus wonderful photography and our amazing models. But online through Magcloud. #kidsootd #instakidsfashion #kidsgotstyle #childmodel #fashion #kids #kidsfashion #girlsfashion #boysfashion #model #childmodel #children #inclusion #diversity #magazine #style #instagram #iger #igkids #brandambassador #designer #photography #photographer #portrait #katwalkkidsfashionmagazine #downsyndrome #downsyndromemodel

A post shared by Georgia Furlan Traebert (@georgiafurlan.oficial) on

Nascuta in noiembrie 2003, Georgia a fost diagnosticata in scurt timp cu o boala de inima si sindromul Down. Mama adolescenti, Rubia Furlan, spune ca a aflat de aceasta afectiune abia dupa nastere. Aceasta a completat: "Multe persoane spun lucruri negative despre sindromul Down. Eu nu vad lucrurile asa... Sunt oameni care spun ca un astfel de copil este o povara pentru parinti, pentru noi a fost opusul.". In prezent Georgia este sanatoasa si fericita si se concentreaza pe cariera sa, dar si pe lucrurile care ii plac sa le faca in timpul liber. Tinerei ii place sa faca patinaj, sa cante si sa interpreteze roluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.