Yuppy 16 Mai 2019 18:59
Un clip video scurt, dar emotionant, s-a viralizat si a depasit 23 de milioane de vizualizari in doar cateva zile. Motivul? Un baietel in lacrimi este incurajat de intreaga clasa sa reuseasca imposibilul si sa duca la capat o sarcina de la un curs de arte martiale. 

Claudia Swonger, mama copilului, este cea care a filmat momentul emotionant. Fiul sau, Phoenix, care se afla la niste cursuri de arte martiale, incearca, fara succes, sa sparga o placa. In inregistrare se vede ca in fata lui sta instructorul, sensei Erik Gianini, care ii cere sa sparga o placa de lemn asa cum fusese invatat, cu calcaiul.

Atunci cand baietelul izbucneste in plans si spune ca nu poate, atmosfera din sala de curs se schimba. Profesorul ii spune ca poate si toti colegii micutului incep sa il incurajeze, strigandu-i numele in cor ca sa nu renunte. Dupa alte cateva incercari, Phoenix reuseste sa rupa placa si toti cei de langa el se bucura si il imbratiseaza, scrie Popsugar.

Inregistrarea este una cu un mesaj motivational. "Ceea ce parea a fi o zbatere, cu incurajari, instructaj si multa iubire s-a depasit", a spus mama baiatului, dupa reusita acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.