O femeie si-a abandonat familia, dupa ce sotul ei a ramas paralizat. Fata lor de sase ani a ramas sa aiba grija de acesta si a uimit lumea pentru modul cum isi trateaza tatal.

Dupa ce Tian Haicheng din China a ramas paralizat in urma unui accident, acesta a fost parasit de femeia cu care era casatorit de sapte ani.

Barbatul a ramas paralizat dupa ce taxiul in care se afla s-a prabusit intr-un sant, in martie 2016. Dupa doua luni, sotia lui i-a spus ca se duce sa stea la mama ei cateva zile, doar ca nu s-a mai intors niciodata, luand si baiatul lor cu ea.

Din fericire fiica acestora, Jia Jia, a ramas langa barbat, avand grija in fiecare zi de tatal ei. Fetita se trezeste mereu la sase dimineata si ii maseaza picioarele parintelui timp de jumatate de ora, pentru a-i pune muschii in miscare. Inainte de a pleca spre scoala, fata ii perie dintii si ii spala fata. In perioada cat lipseste, de Tian are grija bunicii fetei. Atunci cand se intoarce, micuta ii da cina tatalui si il ajuta sa se plimbe prin casa ajutandu-se de un dispozitiv mobil.

Jia Jia are grija sa il si barbiereasca pe barbat, lucru pe care a invatat sa il faca pe parcurs, scrie Bored Panda. Intrebata daca ii este dor de mama ei, copila a raspuns "nu, pentru ca nu are grija de tata."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.