Yuppy 13 August 2018 23:40
Cunoscutul actor de la Hollywood, Richard Gere, devenit popular odata cu comedia romantica "Pretty Woman" din 1990, se pregateste sa devina din nou tata. In varsta de 69 de ani, acesta mai are un fiu de 18 ani, impreuna cu fosta sa sotie Carey Lowell, noteaza publicatia online Mirror.

Aflat la a treia casnicie, Richard Gere s-a casatorit in luna aprilie a acestui an cu Alejandra Silva, o activista in varsta de 35 de ani. Cununia lor a fost una restransa, la o ferma din apropierea orasului New York. Cuplul s-a cunoscut in 2014, cand vedeta s-a cazat la un hotel detinut de familia femeii.

La data casatoriei, actorul declara pentru revista Hello! ca este "cel mai fericit barbat din lume (...) m-am casatorit cu o femeie frumoasa, care este inteligenta, sensibila si determinata sa ii ajute pe ceilalti, este amuzanta, rabdatoare, stie sa ierte si este o bucatareasa excelenta".

Alejandra are si ea un baiat din fosta casatorie, in varsta de cinci ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.