Uite cum s-a razbunat aceasta femeie pe sotul infidel.

Daca ai intrat vreodata pe Tinder, probabil ca ai observat multe persoane dubioase in cautare de aventuri. Mike este un exemplu bun in acest sens. Desi casatorit si cu doi copii, acest lucru nu l-a impiedicat pe Mike sa caute alte femeie pe Tinder. Asta, pana cand sotia i-a descoperit profilul.

In loc sa faca scandal sau sa ii stearga contul, femeia a ales sa fii mai sireata. Asa ca, i-a rescris profilul stiind ca acesta nu va baga de seama prea curand.

„Hei, numele meu este Mike, sunt insurat si am doi copi. Am un penis mic si sufar de o boala cu transmitere sexuala. In cazul in care nu ti-ai dat seama, sotia mi-a gasit profilul, iar acum vorbeste cu una dintre fete si ma va parasi. Sunt o persoana careia nu ii pasa de sentimentele celor din jur. Nu te intrista daca nu imi voi aminti numele tau deoarece trimit acelasi mesaj generic tuturor fetelor.”

Mesajul a fost postat si pe reteaua de socializare Reddit unde a adunat peste 6.000 de comentarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.