Trebuie sa citesti acest mesaj emotionant.

Kristan si sotul ei Fabian au fost loviti de un sofer beat la inceputul lunii august. Fabian si-a pierdut viata pe loc, iar Kristan, din cauza hemorargiei a fost nevoita sa intre in travaliul fortat. Dupa 24 de ore, si-a nascut fiul de doar 19 saptamani care a murit doua zile mai tarziu.

Acest este mesajul lasat de Kristan pe Facebook.

"Aici sunt eu cand in sfarsit am putut sa imi tin fiul in brate. S-a intamplat dupa un travaliu fortat de 24 de ore survenit dupa ce un accident de masina mi-a ucis mai intai sotul si apoi fiul. Totul pentru ca cineva a crezut ca este in regula sa se imbete si sa conduca. Nu este deloc asa. Este in regula sa opresti un prieten care a baut din a se urca la volan. Este in regula sa iei cheile cuiva care pare baut. Este in regula sa chemi un taxi daca te simtit putin ametit. Nu este un sem de slabiciune. Este un semn de maturitate. Ceea ce nu este deloc in regula este sa iti petreci restul vietii cu vina ca ai luat viata unei persoane inainte de a avea sansa sa se nasca.

Nu te urca baut la volan. Nu iti risca libertatea. Nu pui doar viata ta in pericol, ci si a celor de langa tine. As fi putut sa mor in ziua aceea, dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine. Am ramas aici sa lupt aceasta lupta fara sotul meu. Voi continua sa spun aceasta poveste pana in ziua in care voi muri pentru ca nimeni ca nu mai treaca prin aceasta durere. Refuz sa las ca moartea sotului si a fiului meu sa fie in zadar."

O fotografie postată de oxsirk (@oxsirk) pe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.