Afla de ce.

Despre beneficiile pe care le are yoga asupra organismului s-au scris carti intregi. Heidi Williams a folosit aceasta practica straveche pentru a-si vindeca nu numai corpul, ci si sufletul.

Williams a fost violata in urma cu mai multi ani si din cauza acestui eveniment a suferit de depresie, anxietate si stres post-traumatic. A apelat la yoga pentru a gasi pacea de care avea nevoie.

Williams a vorbit despre experienta sa pentru a oferi speranta celor care au trecut prin suferinte similare. Aceasta a creat un grup al carui scop este sa ajute supravietuitorii violurilor sa isi recapete sanatea mintala.

„Yoga m-a ajutat sa ajung intr-un loc sigur. Un loc plin de pace si acceptare de sine”, a spus Williams pentru Bored Panda.

Imaginile pe care le posteaza pe Instagram contin, pe langa pozitii impresionante, si citate motivationale destinate sa ii ajute pe care care sunt in cautarea pacii interioare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.