Yuppy 27 Iulie 2016 12:00
Mesajul surprinzator pe care l-a trimis o tanara fetelor care au ras de ea.

Celor doua fete care lucrau la Truro Superdrug in dupa-amiaza aceasta. Nu va faceti griji, am auzit comentariile pe care le-ati facut despre felul in care arat in pantaloni scurti. Ati vorbit suficient de tare incat sa va aud. Cu siguranta nu este pentru prima data cand ati ras si ati facut un comentariu pe seama altcuiva, dar de obicei cand faceti asta, persoana despre care vorbiti va ignora, desi o faceti sa sufere. Dar astazi, judecand dupa cum ati reactionat, nu erati deloc pregatite pentru zambetul cu care v-am raspuns.

Ca sa stiti, cuvintele nu ma ranesc. Nici macar privirele pe care mi le-ati aruncat nu m-au ranit. Sunt putin intristata de faptul ca vi se pare OK sa vorbiti asa despre o alta femeie sau despre o alta persoana.

Nu cred ca ati castigat nimic, in afara de faptul ca v-ati stanjenit atunci cand ati realizat ca v-am auzit.

Daca ajungeti sa cititi mesajul asta, puteti sa fiti mai bune de acum incolo? Unele persoane nu sunt la fel de puternice ca mine si s-ar putea sa sufere.

Asa ca, drept raspuns la comentariile voastre, va trimit inapoi dragoste. Daca v-ati machiat si coafat singure pentru munca astazi, sunteti amandoua foarte talentate. Eu nu reusesc niciodata sa ma dau cu tus sau sa imi prind parul intr-o coada perfecta.

#makelovenotwar #girlpower”

Postarea lui Harriert Rae a devenit virala, fiind distribuita de peste 50.000 de persoane in doar trei zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.