Yuppy 28 Iunie 2016 16:30
Uite cum i-a raspuns prim-ministrul Justin Trudeau jurnalistului care a ras de el ca merge cu autobuzul la munca.

La scurt timp dupa ce a fost ales, prim-ministrul canadian Justin Trudeau a inceput sa mearga cu autobuzul la munca. Ministrii lui i-au urmat exemplul si folosesc toti acelasi autobuz pentru a merge la birou sau in delegatii.

Jurnalistul CBC, Peter Mansbridge, a considerat acest fapt extrem de amuzant, comentand ca pare ca oficialii canadieni pleaca in tabara. Raspunsul lui Justin Trudeau nu a intarziat sa vina.

Poate ca aceasta este experienta ta cu autobuzele, Peter, dar foarte multa lume merge cu autobuzul la munca in fiecare zi si asta facem si noi.

Spre deosebire de masini, care sunt ocupate de cele mai multe ori de una sau doua persoane, autobuzele sunt pline. Acest lucru contribuie nu numai la sosele mai libere, ci si la reducerea nivelului de poluare din orase. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Rutgers, cresterea numarului de scaune din mijloacele de transport in comun cu 10% poate duce la o crestere a salariilor de 1.5 miliarde pe an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.