Yuppy 21 Iunie 2016 13:30
Dovada ca varsta este doar un numar.

Ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti sa faci ceva, dar sa renunti spunandu-ti ca esti prea batran pentru asta? Eh, bine, nu esti. O demonstreaza Ernestine Shepherd, o batrana in varsta de 80 de ani.

La varsta la care majoritatea bunicutelor nu fac mai mult decat sa iasa la plimbare, Ernestine merge la sala regulat si urmeaza antrenamente fizice intense. Ernestine este cel mai batran body builder din lume, dar nu isi arata nicio clipa varsta.

Nascuta in Baltimore, in 1936, Ernestine s-a apucat de body building abia la varsta de 56 de ani. De atunci, a castigat doua titluri si a intrat in Cartea Recordurilor drept ceal mai in varsta body builder.

Care este secretul batranei, va intrebati?

Disciplina, determinare si foarte multa munca. Batrana se trezeste la 3 dimineata si alearga 130 de kilometri in fiecare saptamana. Dieta ei include pui, oua, legume si foarte multa apa. Dar, adevaratul secret al reusitei sale este ca nu renunta niciodata.

Tu ce scuza ai acum sa nu faci miscare?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.