Yuppy 31 Mai 2016 14:53
Mesajul unei tinere bloggerite: nu mai stim cum arata corpul unei femei.

S-au facut progrese semnificative in ceea ce priveste modalitatea in care este reprezentat corpul feminin in media. Modele plus-size apar acum pe copertele unor reviste dedicate pana nu de mult idealului de frumusete feminin. Dar, asa cum invatam in fiecare zi, femeile reale au corpuri naturale, nu ideale.

In ciuda progresului, inca avem mult de muncit pana vom ajunge sa acceptam cu adevarat ca standardele de frumusete feminina sunt imposibile si ca nu toate femeile se nasc cu picioare lungi si subtiri, talie de viespe si fund bombat. De aceea, multe femei inca se considera imperfecte atunci cand isi vad celulita sau burta.

Megan Jaybe Crabbe, creatoarea contului de Instagram BodyPosiPanda, a atacat fix aceasta problema in ultima ei postare.

"Habar nu mai avem cum arata corpurile reale" a scris Megan pe Facebook. Tanara a dat de intele ca ideea ca "femeile reale au forme" este gresita deoarece toate femeile sunt reale. Cu ajutorul a doua fotografii, Megan a mai demonstrat cum se poate schimba corpul unei femei in functie de postura si unghi.

"Ideile nostre despre corp sunt atta de gresite incat cei mai multi oameni ar lauda fata din stanga si ar critica-o pe cea din dreapta fara sa realizeze ca sunt una si aceeasi persoana." a mai scris Megan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.