Yuppy 4 Aprilie 2016 18:16
Un restaurant din India ajuta la reducerea cantitatii de mancare risipita si a foametei cu un frigider comunitar.

Restaurantele arunca foarte multa mancare. Chiar daca lanturi mari precum Starbucks fac eforturi pentru a schimba acest lucru, cantitatea de mancare risipita de restaurante este in continuare uriasa.

Atunci cand Minu Pauline, patronul unui restaurant din India a vazut o femeie mancand dintr-un tomberon din fata localului, a stiut ca trebuie sa faca ceva in privinta asta. Restaurantul pe care il conduce, Pappadavda, arunca foarte multa mancare ramasa de la clienti. Femeia a decis ca, in loc sa arunce mancarea, sa o pastreze si sa o puna intr-un frigider montat in fata restaurantului.

Frigiderul este accesibil 24/7, iar mancarea este gratuita. Pauline pune in frigider in jur de 75-80 de portii de mancare pe zi. Mai mult, chiar si patronii altor restaurante si locuitori ai orasului au inceput sa aduca mancare.

„Banii sunt tai. Dar resursele apartin societatii. Acesta este mesajul pe care vreau sa il transmit. Daca iti risipesti banii, risipesti resursele comunitatii”, a spus femeia potrivit Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.