Un baietel de doar doi ani, bolnav si subnutrit, a fost gasit pe strazi si salvat de o asistenta daneza. Imaginile au ajuns virale.

Fotografiile emotionante surprinse in momentul in care o asistenta daneza da sa bea apa unui copil bolnav, abandonat pe strazi in Nigeria, au ajuns virale. Baiatul de doar doi ani a fost abandonat de parinti deoarece acestia erau convinsi ca micutul practica vrajitoria.

Timp de opt luni, baiatul a cutreierat strazile, traind din resturile aruncate de trecatori. Salvarea a venit de la asistenta daneza Anja Ringgren Lovenn, fondatoarea organizatiei "Africa Children's Aid Eduction and Development Foundation (Fundatia pentru ajutorarea, educatia si dezvoltarea copiilor din Africa). Aceasta l-a hranit pe baietel si l-a dus la spital pentru a fi ingrijit.

Baiatul, numit Hope (Speranta) a ajuns intr-un centru medical unde a fost hranit corespunzator, deparazitat si imbaiat. Astazi, la doar doua saptamani de cand a fost gasit cutreierand strazile, micutul se simte multe mai bine si are puterea sa se ridice si sa zambeasca.

In situatia lui sunt insa alti mii de copii pe care familiile ii alunga de acasa sau ii tortureaza convinsi ca sunt vrajitori.

Hvis der er nogen der kan få lille Hope til at smile så er det David Jr. ! 󾌸󾌸󾌸 Vi er lige kommet tilbage fra sygehuset...Posted by Anja Ringgren Lovén on Saturday, February 6, 2016


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.