Schimbarile climatice, inteligenta artificiala si mutatiile genetice vor transforma corpurile oamenilor.

Lumea este in continua schimbare. In ultimii 150 de ani, inaltimea medie a oamenilor a crescut cu aproximativ 10 centimetri, iar descoperirile in medicina au dus la cresterea sperantei de viata cu aproximativ 20 de ani.

Aceste schimbari au avut loc pe parcursul a cateva sute de ani. Dar, cum se va transforma corpul oamenilor in urmatorii 1000 de ani?

Din cauza inclazirii globale, este foarte posibil ca pielea sa devina mai inchisa la culoare, iar oamenii sa fie mai inalti si mai supli deoarece aceasta conformatie ar fi mai avantajoasa.

Avansul tehnologic ar putea duce la crearea de nanoboti care, integrati in corpul uman, ne-ar putea face mai puternici si mai inteligenti. Corpul uman va deveni astfel un mix de biologie si tehnologie.

In plus, datorita avansului in medicina, am putea sa ne programam copiii inainte de a se naste, pentru a fi mai sanatosi, mai inteligenti, mai frumosi si mai puternici.

Mai multe despre cum ar putea arata oamenii in anul 3015 puteti afla urmarind clipul de mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.