Ce se intampla in corpul tau atunci cand renunti la zahar pentru o luna.

Cu totii stim ca zaharul nu are intotdeauna efecte benefice asupra organismului. Indulcitorii artificiali, E-uri din alimente sau fructoza pot duce la diabet, boli de inima si alte afectiuni grave.

Pentru a vedea ce se intampla cu adevarat atunci cand renunti la zahar, un tanar de 22 de ani din Olanda a facut un experiment indraznet. Acesta a incercat sa traiasca fara zahar timp de o luna. Misiunea a fost mai grea decat se astepta, mai ales din cauza faptului ca majoritatea alimentelor din comert contin o cantitate mai mare sau mai mica de zahar.

Tanarul si-a documentat experienta intr-un clip de 6 minute in care arata starile emotionale prin care trece. La final, rezultatele sunt incredibile – tanarul nu numai ca a pierdut in greutate, dar nivelul colesterolului, a zaharului din sange sau a presiunii arteriale erau cu mult mai mici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.