O fetita de 12 ani din Marea Britanie are IQ-ul mai mare decat Albert Einstein sau Stephen Hawking.

Inspirata de emisiuni precum Child Genius, Lydia Sebastian, o tanara in varsta de 12 ani din Marea Britanie, a vrut sa isi masoare inteligenta. Adolescenta a insitat timp de un an pentru a obtine permisiunea parintilor pentru a sustine un test de inteligenta certificat.

Vara aceasta parintii au cedat presiunilor, dar Lydia Sebastian a sustinut testul Mensa Cattel IIIB. Rezultatul a fost impresionant, tanara obtinand un scor record de 162, ceea ce sugereaza ca are un IQ mai mare decat Albert Einstein sau Stephen Hawking.

"Am fost surprins de cat de bine s-a descurcat," a spus tatal fetitei potrivit mic.com. Acesta a mai spus ca Lydia este un student normal si nu a banuit niciodata ca fiica sa este un geniu. "Nu mi-a venit sa cred. Am verificat de doua ori," a mai spus acesta.

Fetita si-a demonstrat de mult timp capacitatile intelectuale. Potrivit tatalui acestei, Lydia a inceput sa vorbeasca la 6 luni, este un cititor avid si canta la vioara de la 4 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.