Yuppy 20 Iulie 2015 13:07
O echipa de ciclisti va parcurge un traseu de peste 2.500 de km, ca parte a initiativei Ciuc Radler Romania Activa.

Peste 100 de ciclisti au dat startul sambata celui mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs cu bicicleta, ca parte a initiativei Ciuc Radler Romania Activa.

Echipa de ciclisti, care va parcurge timp de o luna o distanta record de 2.500 de km, trecand prin 383 de localitati, a fost insotita la start de catre iubitori ai sportului pe doua roti, care au pedalat, la randul lor, 60 de km pe soselele din nordul Bucurestiului.

Sub indemnul “Incurajeaza initiativa Ciuc Radler Romania Activa”, campionul paralimpic Eduard Carol Novak s-a alaturat pasionatilor de ciclism si a pedalat 60 de km. Vedete, printre care Dana Rogoz, au luat si ele parte la startul celui mai ambitios proiect de ciclism din ultimii ani.

Pe parcursul celor 2.500 de km, echipa de ciclisti va trasa pe GPS conturul unei lamai, ingredient principal al Ciuc Natur Radler. Traseul va atinge atat zone urbane, precum Bacau, Piatra Neamt, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad si Timisoara, cat si portiuni de drum care vor testa anduranta, cum sunt treceri prin munti, drumuri forestiere, albii de rau sau vai izolate.

Campania Ciuc Radler Romania Activa duce pasiunea iubitorilor sportului pe doua roti la un nou nivel si ii provoaca sa parcurga, cu bicicleta, un traseu care se va transforma in cel mai mare desen pe GPS, in Romania. Initiativa vine ca un pas firesc al asocierii intre Ciuc Natur Radler si stilul de viata activ, promovat de marca prin platforma curenta de comunicare Traieste activ . Astfel, toti cei care se bucura de acest stil de viata pot transforma mersul cu bicicleta intr-o experienta remarcabila”, declara Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands HEINEKEN Romania.

Desenul trasat de echipa de ciclisti pe GPS in cadrul initiativei “Ciuc Radler Romania Activa” va putea fi urmarit in timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Suporterii din toata tara vor putea trimite membrilor echipei mesaje de incurajare prin intermediul platformei, in format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei, Ciuc® Natur Radler le va oferi premii constand in biciclete. C

Citeste si:
Oamenii din Iași au organizat un marș al pietonilor şi bicicliştilor
Oamenii din Iași au organizat...

ei care vor indrazni sa accepte provocarea pentru o viata activa se vor putea alatura grupului de ciclisti pe parcursul trasarii celui mai mare desen prin GPS din Romania, efectuat in intregime cu bicicleta, prin inscriere pe https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva.

Regulamentul complet pentru inscriere se regaseste pe pagina web www.ciucpremium.ro si pe pagina oficiala de Facebook Ciuc Premium (www.facebook.com/CiucPremium).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.