Yuppy 15 Aprilie 2015 11:10
O femeie a fost batuta intr-un troleibuz din Bucuresti de un grup de pensionari, fara ca nimeni sa intervina.

Scandalul a inceput de la o femeie care tragea din tigarea electronica din autobuz. Teoretic, este legal, deoarece tigarea electronica nu scoate fum, ci aburi, insa un grup de calatori incepe sa protesteze. Desi cineva le explica acestora ca nu este o tigara reala si ca nu face niciun rau, grupul de pensionari nu pare sa inteleaga si trece la amenintari.

Daca, initial, totul se rezuma la vorbe, femeia il jigneste pe unul din pensionari, moment in care situatia devine critica. Femeia este bruscata si lovita de mai multe ori cu pumnul in figura, fara ca nimeni sa intervina.

Desi ambele parti au dat dovada de lipsa de respect si par sa nu inteleaga ideile de "spatiu personal" si "civilizatie" este inadmisibil sa lovesti o femeie cu atata patos doar pentru ca a indraznit sa traga dintr-o tigare electronica.

Mai grav este ca nimeni nu a intervenit pentru a stopa scena - doi tineri rad urmarind cum femeia este batuta, in timp ce soferul de autobuz, desi probabil a vazut toata scena, alege sa nu faca nimic.

Violenta impotriva femeilor din Bucuresti este un lucru real, care ar trebui sa ne puna pe ganduri. Lucrurile ar fi stat cu siguranta altfel daca in locul femeii ar fi fost un barbat.

Voi ce parere aveti despre acest incident?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.