Yuppy 9 Aprilie 2015 16:25
O fotografie facuta de un brazilian intr-o statie de metrou a devenit virala. Motivul? Nu este ceea ce crezi.

Un barbat din Brazilia a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu doua femeie care se imbratiseaza intr-o statie de metrou. Mesajul care a insotit imagine a facut ca aceasta sa devina virala pe reteau de socializare.

Iata ce a scris barbatul:

"Nu am prejudecati si cred ca oamenii pot face ceea ce vor cu vietlle lor. Dar, mi se pare absurd sa fiu nevoit sa asist la o astfel de scena." scrie Nelson Felippe.

"Ce fac oamenii in privat este problema lor, dar cand vad un astfel de comportament in public ma ingrijorez. Si refuz sa cred ca o astfel de scena este normala.", a adaugat barbatul.

"Un astfel de comportament provoaca norma sociala si poate fi periculos. Daca are loc o tragetie sau, si mai rau, daca moarte cineva, cine e de vina atunci? Ce se intampla atunci cand copiii nostri vad o astfel de scena in fiecare zi?"

Apoi, Felippe arata ce il preocupa cu adevarat:

"Copiii ar putea crede ca este normal sa astepti metroul de partea cealalta a liniei galbene. Nu faceti ca barbatul acela. Urmati exemplul celor doua fete care asteapta metroul in siguranta, departe de marginea platformei."

Considerand scandalul care s-a iscat saptamana aceasta din cauza discursului homofob al unei vedete, o astfel de atitudine ne face sa realizam care sunt lucrurile cu adevarat periculoase in viata. :)

Multumim Nelson Felippe pentru lectia data!

Não sou preconceituoso, acho que cada um faz o que quer da sua vida. Mas acho um absurdo eu ser obrigado a presenciar...

Citeste si:
Programul metroului în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie
Programul metroului în...
Posted by Nelson Felippe on Tuesday, April 7, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.