Yuppy 12 Martie 2015 15:52
Un studiu realizat de o companie britanica arata cum cred femeile ca arata barbatul perfect si care este diferenta de perceptie dintre ce isi imagineaza femeile si ce cred barbatii ca isi imagineaza femeile.

Daca ar fi sa ne luam dupa filme si revistele glossy, femeile sunt atrase de barbati musculosi, cu maxilar puternic ca al lui Brad Pitt, pectorali ca ai lui Jason Mamoa, zambet ca al lui Will Smith si ochi verzi ca ai lui Gerard Butler.

Potrivit unui studiu realizat de compania britanica Jacamo, 72% dintre femeile din Marea Britanie nu viseaza la un pachet de muchi cu ochii verzi, ci la un barbat cu trasaturi cat se poate de normale. 62% dintre barbatii intrebati cred ca femeile isi doresc un barbat care sa aiba par ca al lui Justin Bieber, brate ca ale lui Hugh Jackman, trunchiul lui David Gandy si picioarele lui Cristiano Ronaldo.

In realitate, femeile intrebare au spus ca prefera par ca al printului Harry, un trunchi ca al lui Ben Cohen si picioarele lui Jonathan Ross.

Foto: captura aplus.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.