Tu ti-ai facut lista cu rezolutii pentru noul an?

Fiecare inceput de an nou ne gaseste cu o lista mare de rezolutii pentru perioada ce urmeaza. De cele mai multe ori ele se refera la cariera, la sanatate, la stilul de viata si in unele cazuri, la viata amoroasa.

Dimineata la cafea, am vorbit cu fetele despre ce rezolutii si-a ales fiecare pentru acest nou an care este destul de promitator conform astrelor. Fiecare dintre ele a avut cel putin una care m-a facut sa imi dau seama ca lucrurile incep sa se schimbe usor si sa nu mai facem o lista absurda in care sa trecem lucruri precum: anul acesta vreau sa calatoresc in toata lumea, in noul an vreau sa ma marit, pana la finalul anului vreau sa slabesc 56 de kg, vreau sa strang 1 milion de euro etc.

Iata cateva rezolutii care merita sa se afle pe lista ta:

1. Ce ai spune daca anul acesta ai incerca sa gatesti mai mult si sa apelezi la mancarea de restaurant mai putin?

Stiu ca este destul de complicat sa te organizezi asa dintr-o data si sa iti faci o lista de cumparaturi, sa mergi prin supermarket-uri si sa gasesti si cele mai bune preturi, sa iti descoperi un talent incredibil pentru gatit sau o putere magica ce iti permite sa bati din palme si felul de mancare preferat sa fie in farfurie, gata sa fie servit.

Lucrurile nu sunt chiar atat de complicate precum par. Nu trebuie sa mai umbli cu o hartie dupa tine in magazine si sa incepi sa tai din alimente in timp ce le adaugi in cos (chiar daca recunosc, mie imi place la nebunie aceasta metoda traditionala), acum poti sa folosesti diversele aplicatii care te ajuta mai mult decat te-ai gandit.

Incearca sa incepi cu preparate simple, rapide si care sa nu contina foarte multe ingrediente. Apoi, pe parcurs ce indemanarea ta se dezvolta, poti sa incerci sa prepari si un fois gras delicios.

Citeste si:
Care este numele real al lui Blaze de la Survivor România!...
Care este numele real al lui...

2. Ce ai spune daca in loc sa iei liftul ai urca pe scari (acasa, la birou sau oriunde in alta parte)?

Cu siguranta ti-ai propus asta si pana acum, dar inca nu ai reusit sa iti duci obiectivul la bun sfarsit, poate din cauza ca in fiecare seara ai bratele pline de cumparaturi, poate ca esti prea obosita si spui ca “o sa incepi de maine” sau fel si fel de motive mai mult sau mai putin intemeiate.

Eu iti propun sa o faci chiar de astazi. Cu siguranta ai sa economisesti banii cheltuiti la sala, si te vei simti bine cand vei realiza ca ai facut ceva pentru tine.

3. Ce ar fi sa renunti la obiceiul de a te uita la televizor inainte sa te culci si in schimb sa citesti cateva pagini din cartea de pe noptiera?

Recunosc ca si eu fac acest lucru si ca de ceva timp ma lupt cu aceasta dependenta de televizor, chiar seara inainte sa ma culc. Chiar acum cateva seri am cedat tentatiei si am aprins televizorul gasindu-ma butonand telecomanda si fiind aspru criticata de privirea pisicului meu care parca ma certa pentru ca indrazneam sa il ignor.

Citeste si:
Rezoluții pentru 2024 care îţi vor transforma viaţa
Rezoluții pentru 2024 care...

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: lista rezolutii sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.