Afla care este imaginea care a strans cele mai multe like-uri din istoria Facebook-ului.

Dupa cum ati aflat deja, Barack Obama a fost reales in functia de presedinte al SUA. Si-a anuntat victoria pe pagina sa de Facebook prin intermediul acestei fotografii.

Cateva ore mai tarziu, cu scuzele de rigoare fata de toate pozele cu pisici, Gangnam Style sau vestea ca Jenifer Aniston ar fi insarcinata, fotografia care il infatiseaza pe Barack Obama imbratisand-o pe nevasta, Michelle si avand mesajul "Four more years" a ajuns cea mai „placuta” imagine din istoria Facebook. In acest moment are 4,010,586 de Like-uri.

Aceeasi fotografie a fost postata de presedintele Statelor Unite si pe Twitter s-a bucurat de un imens succes si acolo, inregistrand un numar record de peste 780 de mii de retweet-uri. Cel mai popular retweet de pana acum a fost a lui Justin Bieber si a adunat doar 225.000 de redirectionari. Ca sa intelegeti mai bine amploarea, va mai spunem ca, la o simpla cautare pe Google veti gasi cam 160.000.000 de rezultate.

Frumos.

Sursa foto: Facebook

Sursa foto main: birgerking via Flickr.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.