Este petrecere prietenului unui prieten. Nu tineai neaparat sa fii acolo, dar amicul tau te-a convins promitandu-ti femei si bautura. Ajungi si nu ai nevoie de mai mult de doua secunde pentru a-ti da seama ca nu cunosti pe nimeni si trebuie urgent sa iti faci niste prieteni. Iata peste cine este posibil sa dai.

Responsabilul cu muzica

Se crede Dumnezeul petrecerii. Crede ca muzica pusa de el are sens si face fetele sa danseze si sa isi arunce sutienele in aer. Se asteapta ca lumea sa se imbulzeasca la laptopul lui si sa il intrebe “Ce a fost minunatia asta pe care tocmai am ascultat-o si care ne-a schimbat viata?”, iar el, cu vadita satisfactie iti va spune: "Gonjasufi". Stie ca ti-a zdruncinat intreg sistemul de valori in momentul ala. In realitate, reuseste sa strice cheful tuturor cu ritmuri derutante, care nu se continua si nu au nici un sens. In realitate, toata lumea isi doreste sa schimbe odata rahatu’ ala de melodie.

Tipa care iti povesteste toata viata ei

O vezi retrasa intr-un colt, privind aproape timid la cei din jur. Arata chiar draguta in mica ei rochie neagra si te gandesti ca ar putea iesi ceva din asta. Incepi o conversatie si din prima clipa iti dai seama ca ai comis o greseala fatala. Au trecut doar cinci minute de cand vorbiti, dar deja stii cum s-a despartit de fostul prieten, de cine ii place acum, ce mesaj i-a trimis si ce i-a raspuns, de ce a renuntat la studii, de ce fuma in toaleta scolii, ce o excita, ce nu. Dumnezeul, stii chiar si cand e ziua varului din partea tatei cu care s-a pupat odata la un chef. Te uiti in jur si iti dai seama cat de grav e cand observi ca toata lumea pastreaza o distanta sigura de cel putin 2 metri fata de ea. Incerci sa scapi, dar nu gasesti momentul ala de respiro dupa care tanjesti. Nu exista. Fata asta vorbeste in continuu. Mormai un “Ma duc pana la baie” si o lasi vorbind de una singura. Nu-i nici o problema. Nu va observa ca ai plecat. E prea ocupata sa isi povesteasca intreaga viata.

Cei care cer muzica dubioasa

Imaginati-va ca sunteti la o petrecere. Este putin trecut de 2 dimineata, lumea danseaza lent pe Bonobo si totul pare perfect. Perfect pana apare cineva care iti cere sa bagi o melodie de care nu ai auzit in viata ta si care suna atat de dubios incat nu iti poti da seama daca glumeste sau vorbeste, intr-adevar, serios. Te uiti la fata lui si iti dai seama ca e serios, ca ideea i-a produs o transa si spera sa dea gata cu asta vreo doua gagici.

Cel care ii cunoaste pe toti

Nici bine nu i-ai spus cum te cheama sau unde lucrezi, ca te-a si intrebat daca il cunosti pe George de la IT sau pe Irina de la Marketing. Nu? Nici o problema! Iti va povesti el pe larg despre fiecare in parte. Ah, ii cunosti? Atunci iti va pune intrebari incomode despre cum te impaci cu ei si daca nu ti se pare ca Irina arata grozav in fusta aia rosie.

Gazdele

Citeste si:
VIDEO Scandal între Mitică Dragomir și protestatarul Marian Ceaușescu
VIDEO Scandal între Mitică...

Nu cred ca am vazut vreodata o gazda care sa se simta bine la propria petrecere. Sunt, in general, oamenii cei mai stresati de acolo. Sunt toti timpul cu ochii pe tine sa nu cumva sa ii arzi canapeaua, sa nu vomiti in bolul pisicii, sa nu dai muzica prea tare, sa nu dansezi pe masa de cafea, sa te ascunzi in debara cand vine politia, iar ei trebuie sa dea socoteala. Nu prea le vrei prin preajma ta, dar nu prea ai ce face. In fond, e petrecerea lor.

Dependentul de social media

Primul lucru pe care il vei auzi de la el este daca stii cumva parola de WiFi. Va fi si ultimul, cel mai probabil. Este persoana care va sta tot timpul cu telefonul in mana sau care te va da la o parte de la laptop pentru a-si verifica blogul sau feed-ul de Facebook. Este persoana cu care nu vei putea avea o conversatie normala sau un dans normal. Va fi prea preocupat sa spuna lumii virtuale cat de grozav se simte. Nu-si da seama ca timpul asta, o tipa tocmai si-a dat sutienul jos, cineva vomita pe piciorul lui sau ca politia suna la usa.

Citeste si:
Un preot ucrainean și unul român au băut până la leșin, în Vaslui
Doi preoți, unul ucrainean și...

Baietii singuri

Prezenta lor acolo este dictata de un singur scop: sa gaseasca o tipa si sa se retraga cu ea in prin dormitor, baie, camara sau pe unde o mai apuca. Se plimba de obicei prin incapere impartind bautura si glume rasuflate potentialelor candidate. Evitati cu orice pret contactul vizual, fie el si neintentionat. Va veti petrece restul serii incercand sa ii convingeti ca nu le dadeati ocheade, ca s-a intamplat doar sa treaca prin raza voastra vizuala.

Intelectualii

Sunt cei in geanta carora este foarte posibil sa gasesti un volum de poezii. Au grupul lor exclusivist si daca se va intampla sa ajungi in el, scapa cat poti de repede. Oamenii astia nu ai chef sa vorbeasca despre bautura, Gangnam Style sau Jessica Alba. Au petrecerea lor priviata in care il analizeaza pe Camus.

Cei care au baut prea mult

La fiecare petrecere e cel putin o persoana care a baut mai mult decat toti ceilalti si care trece acum printr-un carusel al emotiilor. In cinci minute l-ai vazut sarind pe canapea, invartindu-se prin camera, plangand pe umarul unui tip si batandu-se cu un altul pentru o bucata de tort.

Citeste si:
Efectul social media în dezvoltarea tinerilor
Efectul social media în...

Persoana care uraste petrecerea asta la fel de mult ca si tine

O vei gasi, cel mai probabil, intr-un colt al camerei. Pare genul de persoana cu care poti purta o conversatie sigura, fara sa ajungi sa ii cunosti toate frustrarile. Faci o gluma despre cat de “grozav e cheful asta” si iti zambeste rezervat. Ah, ce sentiment! Ai gasit, in sfarsit un prieten.

Sursa foto: Shutterstoock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.