Indiferent cat este ceasul, undeva in lume cineva a inceput deja sa bea. Si ce a inceput bine se va termina foarte rau, de aceea oamenii apeleaza la cele mai bizare viclesuguri pentru a sterge semnele consumului de alcool din corpul lor.

"Eliminarea otravii"

Potrivit BBC, citat de medicaldaily.com, indienii din America propuneau o solutie destul de epuizanta Trebuie sa alergi o vreme, pana te umpli de sudoare.

Indienii obisnuiau sa linga apoi transpiratia si sa o scuipe afara. Astfel, "se elimina otrava" din corp, zice traditia.

Acest obicei se bazeaza pe date stiintifice si anume ca efortul fizic duce la metabolizrea mai rapida a alcoolului, dar nu vedem ce beneficii ar putea avea linsul transpiratiei.

"Ceai de iepure"

Vestul salbatic s-a cucerit datorita armelor si datorita alcoolului. Acei cowboy care isi vedeau de treaba prin secolul al XIX-lea si se imbatau de dragul avansului civilizatiei occidentale, obisnuiau sa recurga la metode drastice pentru a scapa de mahmureala.

Isi faceau un ceai de iepure, mai rpecis un ceai pe baza de excremente de iepure. Nu faceau decat sa ia excrementele, sa le fiarba la foc mic si... Restul este tacere.

"Leac de provenienta bovina"

Sicilia este caminul proverbial al mafiotilor. Poate de aceea este nevoie de un leac pentru mahmureala intr-atat de... masculin.

In Sicilia antica, locuitorii din zona obisnuiau sa-si vindece mahmureala rontaind penisuri deshidratate de taur.

Citeste mai mult pe 9am.ro

Sursa foto main: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.