Zambetul este cartea de vizita a oricarei persoane. Cu toate acestea, pentru fumatori este mult mai greu sa pastreze un zambet sanatos.

Expertii in albire dentara de la Church & Dwight UK au dezvoltat un produs special destinat acestora – Smokers – o pasta de dinti cu rezultate imediate si de durata in combaterea efectelor fumatului.

Fumatorii acorda o atentie sporita igienei dentare. Tutunul, nicotina si gudronul care intra in compozitia tigarilor determina aparitia petelor pe dinti, producand, in timp, ingalbenirea lor. Avand o baza de fluorura si micro agenti, formula inovatoare a pastei de dinti Smokers inlatura petele puternice cauzate de fumat si reuseste sa redea albul natural al dintilor, fara a avea efect abraziv si fara a cauza sensibilitate. Smokers contine fluorura de sodiu pentru intarirea smaltului si protectie impotriva cariilor, inlaturand tartrul si placa dentara. Aroma puternica de menta ofera o senzatie deosebita de prospetime, combatand unul dintre cele mai stanjenitoare efecte ale fumatului – respiratia neplacuta.

Se recomanda utilizarea produsului de 2 ori pe zi, efectul complet fiind vizibil dupa 3 saptamani.

Conform unui studiu al Academiei Americane de Cosmetica Dentara, 99,7% dintre oamenii intervievati considera ca zambetul este un aspect foarte important al vietii sociale. 96% dintre adulti cred ca zambetul face o persoana sa fie atragatoare, iar 74% considera ca un zambet inestetic poate sa dauneze evolutiei profesionale si succesului in cariera.

Acelasi studiu ne spune ca un barbat zambeste in medie de 8 ori pe zi. Un zambet frumos creste increderea in sine, reduce stresul si anxietatea. Cand zambim, ne simtim mai fericiti.

Zambetul poate fi cea mai puternica arma. Paul Ekman, psiholog si cercetator american, a ajuns la concluzia ca exista 19 feluri de a zambi, iar dintre acestea, 18 nu sunt autentice, sunt un cod social. Existaun tip de zambet pentru orice situatie. Putem intreba si putem raspunde cu un zambet. Cele mai diverse sentimente isi gasesc expresia prin zambet, ajutandu-ne sa comunicam – zambetul politicos, zambetul jenat, zambetul seducator, zambetul defensiv.

Citeste si:
Netflix promite sa reduca scenele care infatiseaza fumatori in...
Netflix promite sa reduca...

Acordand zambetului importanta cuvenita, Pearl Drops a dezvoltat o gama completa de produse de tratament pentru ingrijirea orala, care albesc dintii, ii intaresc si ii protejeaza in acelasi timp.

Smokers pasta de dinti si Smokers gel sunt produse speciale pentru fumatori. Combat efectele nocive ale fumatului, redand dintilor albul natural, inlaturand tartrul si placa dentara si improspatand respiratia.

Pearl Drops Daily

Produsele din gama Pearl Drops Daily au fost create special pentru ingrijire zilnica, sporind astfel frumusetea dintilor si albul lor natural, f facandu-i sa straluceasca. Pearl Drops Every Day White curata delicat si in acelasi timp eficient dintii, sporindu-le albul natural si frumusetea. Ajuta la indeparatrea placii dentare si la reducerea tartrului. Formula protejeaza smaltul dintilor. Produsul poate fi folosit de 2 ori pe zi pentru a mentine un zambet stralucitor si alb.

Citeste si:
1,8 milioane de persoane au renuntat la fumat in Anglia
1,8 milioane de persoane au...

Pearl Drops Transform

Produsele din gama Pearl Drops Transform sunt cele care te ajuta sa arati impecabil la orice eveniment. Ele redau dintilor, foarte rapid, albul natural. Pearl Drops Hollywood Smile este un adevarat tratament de infrumusetare pentru zambet. Folosit de 2 ori pe zi, timp de 3 saptamani, Hollywood Smile albeste dintii cu pana la 4 nuante. Pentru a mentine acest efect, se recomanda utilizarea in continuare a produsului de 2-3 ori pe saptamana, complementar cu Pearl Drops Every Day White, pentru ingrijire zilnica.

Pearl Drops Now…Smile!

Pearl Drops Now…Smile! este optiunea ideala daca te grabesti, dar iti doresti ca zambetul tau sa straluceasca. Fiind un produs revolutionar pentru gama de albire a dintilor, Pearl Drops Now… Smile! reuseste sa albeasca rapid dintii si ofera respiratiei o prospetime deosebita.

Citeste si:
Suedezii nu mai au voie sa fumeze in fata barurilor
Suedezii nu mai au voie sa...

Pearl Drops Nourish & Protect

Gama Pearl Drops Nourish & Protect a fost dezvoltata pentru dintii mai sensibili, oferindu-le o protectie superioara si, in acelasi timp, o albire eficienta. Pearl Drops Youthful Smile ajuta ca zambetul sa fie vizibil mai alb si mai stralucitor, mai tanar. Formula inovatoare se bazeaza pe o tehnologie ce utilizeaza calciu lichid, care hraneste si intareste smaltul dintilor, acoperind fisurile microscopice si redand dintilor albul si stralucirea naturale.

Pearl Drops Apa de Gura contribuie la intarirea smaltului dintilor, protejand impotriva cariilor si a plagii dentare. Datorita continutului de agenti anti-bacterieni si fluorurii de sodiu, apa de gura Pearl Drops improspateaza respiratia si ajuta la mentinerii sanatatii gingiilor. Produsul trebuie folosit zilnic, timp de 30 sec.

Citeste si:
Cum pot avea fumatorii de doua ori mai multe sanse de a renunta la...
Cum pot avea fumatorii de...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.