Poate ca cele mai complicate intrebari sunt cele simple.

Ne gandim viata pe termen lung si aproape ca nu avem un raspuns cand suntem intrebati "ce vrem sa realizam pana la sfarsitul zilei". Nu suntem capabili de dorinte imediate pentru ca idealurile, visele noastre sunt proiectate pentru viitorul departat. "Acum" nu e aproape niciodata momentul

Fifty people, One question este un proiect care mizeaza pe idei si lucruri simple. Si astea sunt cele care ne pun in dificultate de cele mai multe ori. Cand a fost ultima data cand te-ai gandit ce vrei sa realizezi pana la sfarsitul zilei? Sau care este cea mai draguta amintire? Sau unde vrei sa te trezesti maine.

Pe strazile din New Orleans, 50 de persoane diferite au fost rugate sa raspunda la astfel de intrebari. Dupa cum veti putea vedea, raspunsul nu a venit intodeauna usor.

“50 de persoane o intrebare este un experiment social si o serie de filme care exploateaza legaturile umane. Proiectul a inceput in New Orleans in 2008 si de atunci s-a raspandit si in alte tari, ajungand la milioane de utilizatori. Pe parcurs, filmul a capturat o frantura de umanitate; a descoperit vise, probleme, ganduri, povesti si secrete, unele comune, altele irepetabile”, se spune pe site-ul proiectului.

Eternul romanesc: Top 10 romani celebri care au facut Romania cunoscuta prin muzica lor

Pana acum s-au facut cinci filmulete pe care le puteti vedea aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.