Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa imite pasarile si au incercat tot felul de metode pentru a zbura. S-au inspirat si s-au folosit de studiu lor pentru a construi avioanele. Un om insa a reusit totusi sa inveteze ceva special.

Experimentul pe care puteti sa-l vedeti mai jos a fost realizat in Olanda, mai exact la Haga. Aici inginerul Jarno Smeets a reusit sa testeze cu succes un aparat de zbor capabil sa imite aproape perfect zborul unei pasari si astfel a reusit sa se ridicea deasupra solului si chiar sa planeze cateva secunde.

Jarno Smeets considera ca este o premiera pentru lumea aviatei acest experiment, insa exista si foarte multi contestatari care sustin ca Jarno Smeets a falsificat acest videoclip si ca totul nu reprezinta nimic altceva decat o facatura ieftina.

Expertul in mituri, Jamie Hyneman de la Mythbusters (emisiunea de pe Discovery) sustine totusi ca videoclipul este perfect real si ca nu exista urma cum ca acesta ar fi un "fake".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.