Brandul danez ECCO lanseaza colectia Primavara-Vara 2012. Liniile curate tipice designului scandinav, grija la detalii si confortul maxim obtinut prin cele mai noi tehnologii de fabricare a pantofilor sunt atributele colectiei ECCO pentru barbati.

In acest sezon, designerii ECCO au acordat o atentie speciala barbatilor si au creat pentru ei modele de pantofi care se pot asorta excelent fie la un costum purtat la o Intânire de business, fie la o pereche de jeans pentru o zi de primavara.

Materialele sunt de cea mai buna calitate. Piele de iac, piele Intoarsa si piele de camila sunt materialele folosite pentru pantofii ECCO din acest sezon, materiale ce aduc o nota de modern unor modele deja clasice.

ECCO Biarritz
630064, 630014

Pentru barbati,designerii ECCO au redesenat clasicul model ECCO Biarritz sub doua forme, In mai multe variante de culori. Sunt surprinzator de usori, iar talpa direct injectata si flexibila ofera un plus de eleganta modelului, prin culoarea alba.

ECCO Biarritz 630064 ECCO Biarritz 630014
Masuri: 39-47 Masuri: 39-47
Culoare: Gri, Maro Culoare: Gri deschis, Gri Inchis
Material: Piele Material: Piele
Pret: 599,9 lei Pret: 599,9 lei
ECCO Adar
630534, 630514, 630524
Modelul de pantofi ECCO Adar este foarte versatil si disponibil In doua variante, potrivite atât pentru tinute elegante, cât si pentru unele casual. Ii gasiti In varianta cu siret, Intr-o nuanta deschisa de bej sau simpli, Intr-o culoare mai Inchisa. Captuseala din piele si brantul ECCO Comfort Fiber System permit aerului sa circule, pentru un confort maxim al piciorului.
ECCO Adar 630534 ECCO Adar 630514
Masuri: 40-46 Masuri: 40-46
Culoare: Gri (piele), Maro (piele Intoarsa) Culoare: Gri deschis, gri Inchis
Pret: 499,9 lei Pret: 499,9 lei
ECCO Acapulco
681814
Ghetele ECCO Acapulco se asorteaza perfect cu o pereche de jeans, pentru un look usor western. Sunt creati din piele de cea mai buna calitate si dotati cu o tehnologie speciala ECCO ce lasa piciorul sa respire.
Masuri: 40-46
Culoare: Maro
Material: Piele
Pret: 749,9 lei

Tenisii ECCO Androw sunt alegerea perfecta pentru o zi calduroasa de vara. Designerii ECCO au creat linii geometrice, curate, pentru un pantof simplu si modern.

Marimi: 39-47
Culoare: Albastru Denim, gri
Material: piele Nubuck
Pret: 499,9 lei

Despre ECCO
ECCO, unul din cei mai mari producatori de Incaltaminte din lume, ce combina armonios stilul si confortul, si-a construit succesul oferind produse de calitate, utilizând tehnologii inovatoare si design adaptat filozofiei ”pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”. ECCO este singurul producator de Incaltaminte care gestioneaza Intregul proces de fabricare, iar angajatii sai sunt forta creatoare din spatele produselor, al design-ului si al dezvoltarii brandului, asumându-si responsabilitatea pentru fiecare detaliu. Produsele ECCO se gasesc In 4,000 de locatii, In peste 90 de tari din Intreaga lume. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.ecco.com.

Citeste si:
Adidas Ozweego - adidași la modă care vor fi un hit în această vară
Adidas Ozweego - adidași la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.