Daca intr-un articol mai vechi am prezentat un artist care "picta" cu ajutorul explozibilului, detonand controlat tencuiala de pe pereti, astazi o aducem in prim plan pe Natalie Irish, tanara care picteaza numai cu buzele.

Probabil numele de Natalie Irish nu va spune nimic. Este drept ca nici noua nu ne-a spus nimic la inceput, dar cautand am realizat ca descoperim incet incet o artista incredibil de talentata.

Natalie s-a nascut in Hudston, Statele Unite si urmat cursurile de arta la New York. Treptat a reusit sa-si gaseasca un stil propriu pe care l-a studiat si la imbunatatit pana la forma actuala.

Natalie nu are nevoie de pensule pentru a picta. Curios de altfel! Majoritatea pictorilor folosesc pensule sau in diferite cazuri mainile, dar nu, tanara Natalie Irish isi foloseste buzele pentru a da nastere unor forme, care de cele mai multe ori se concretizeaza in portrete ale unor nume celebre: Elvis, Marylin Monroe, Hendrix sau Che Guevarra.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.