Clipul de mai jos face inconjurul lumii pe internet de cateva zile incoace. Noi va prezentam acest "timelapse" care in mod sigur o sa va relaxeze inceputul de saptamana.

Alex Cherney este numele celui care a realizat acest minunat colaj. Clipul de mai jos este rezultatul a mai bine de 1 an si jumatate de munca, 31 de ore dedicate sedintei foto si a 6 zile de cautare a celor mai bune locuri de pe coasta de sud a Australiei.

Asadar, ca si locatie a fost aleasa Australia, atat pentru frumusetea peisajului terestru cat si pentru perioada propice pentru a poza cerul.

Clipul "Ocean Sky" a fost propus pentru un premiu in cadrul galei STARMUS, festival dedicat astrofotografiei.

"Cel mai greu a fost sa combin toate pozele pe care le-am realizat pe coastele Australiei in clipul care se poate vedea astazi, dar cred ca cel mai important factor a fost natura care m-a inspirat in acel moment cand ma aflam in intuneric." Alex Cherney

Coloana sonora este semnata Redmann, iar noi va recomandam un Full Screen pentru vizualizarea corecta a clipului, o pereche de casti si un loc cat mai confortabil pe scaun.

Daca vreti un pic mai mult, vizitati si pagina muzicianului Redmann pentru mai multe piese in acelasi ton cu cea de pe coloana sonora a acestui clip.Enjoy!

Ocean Sky from Alex Cherney on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.