TATAIA prezinta a doua SESIUNE de GEM pe strada lui Arthur Verona, in cadrul Street Delivery #6. Muzicieni de orice fel, unii cunoscuti, altii cunoscuti doar de vecini, improvizeaza liber intr-o formula nemaivazuta, nemaiauzita. Sambata, 11 iunie 2011!

Gem ca la TATAIA acasa = amestec organic de instrumente muzicale de diferite sorginti, sonoritati, atitudini/ ansamblu de performeri muzicali, actionand viori sau pahare, tobe sau tartacute, in mare cam orice poate fi considerat instrument/ actiune artistica colectiva a carei principala caracteristica este improvizatia curajoasa.

Prima oara cand s-a pus de gem era anul trecut pe-aceeasi vreme, aceeasi strada, s-a strans o miniorchestra, o gramada de degustatori de sunete si destui curiosi.

Bucataria este deschisa oricarui degustator si oricarui performer.

Daca vrei sa produci gem tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii cat mai repede cu un mail lapacurar@tataia.net (locurile sunt limitate) si sa ne spui la ce vrei sa canti.

Asa ca acordeaza-ti instrumentul si baga-l in gem!

Link de facebook pentru cei interesati aveti aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.