Adrian Sina a devenit cunoscut ca membru al formatiei Akcent, apoi a inceput sa se remarce ca si producator.Recent Adi si-a lansat propriul label SisterhoodLive Records si cel de-al doilea single din carierea solo “ I can’t live wihtout you“, o colaborare cu Beverlei Brown, o artista din Marea Britanie.

1. Trupa Akcent este de aproape un deceniu pe piata muzicala din Romania si totusi pareti neobositi. Ce ne putem astepta dupa “My Passion” care am vazut ca prinde foarte bine si in afara tarii…
Ma simt inspirat, mai mult ca niciodata si ma bucur sa vad ca muzica mea (noastra) bucura atat de multi oameni.Acest lucru este minunat.Dupa “My Passion” vom lansa alte melodii, incerc sa gasesc ceva nou.Poate ca asta e secretul longevitatii noastre.

2. Desi esti foarte ocupat cu trupa, am observat ca nu iti neglijezi cariera solo. Dupa “Hold On”, toti se asteptau sa revii cu o piesa in care sa canti tot tu, insa de data aceasta te-ai axat pe partea de productie. Povesteste-ne un pic despre piesa “I Can’t Live Without You”…
“I can’t live without you” e un cantec pe care l-am facut acum 2 ani.Toata lumea imi spunea ca e minunata melodia si ca ar trebui sa o lansez, dar nu aveam o voce pentru melodia asta pana intr-o zi cand Catalin Muraru de la Roton mi-a zis ca are pe cineva din UK o tipa cu o voce extraordinara si ca ar fi interesanta o colaborare. Asa am cunoscut-o pe Beverlei, i-am trimis piesa si uite ce a iesit…

3. Cum s-a ajuns la colaborarea tocmai cu o voce din UK si mai ales backing vocalist la James Morrison?
Beverlei Brown este intr-adevar o super voce, este main backing vocalist la James Morrison in toate concertele lui.Asta am simtit si in studio cand a venit sa inregistram melodia. Am terminat treaba in 30 de minute, iar vocea ei completa melodia extraordinar.

4. Am vazut ca ai infiintat un nou label SisterhoodLive Records si ca primul artist semnat este Lora. Povesteste-ne un pic ce planuri ai cu acest label si…cu Lora…
Este un lucru pe care l-am facut fara sa ma gandesc prea mult.Am crezut in Lora din primul moment in care am auzit o in studio, iar pe refrenul piesei “My Passion” exprima foarte mult.Cred ca Lora este un artist complet si asta m-a facut sa-i propun colaborarea. Lora este o productie la care am muncit mult si care cu siguranta va avea rezultate.Ea este minunata pe scena.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

5.Vor mai fi si alti cantareti semnati sau nu este stabilit acest lucru inca?
Luam lucrurile incet. Daca o sa gasesc un artist in care sa am incredere voi mai incerca treaba asta. Prefer sa lucrez bine pentru mai putin artisti .

6. Daca ar fi sa faci o retrospectiva a carierei tale, care ar fi lucrurile pe care nu le-ai face sau pe care ai insista mai mult?
Cariera mea a fost si este minunata, am muncit pentru ea cu placere si pasiune,mereu am ales lucruri interesante zic eu si de bun simt.Nu vreau si nu pot sa arat ceva ce nu ma reprezinta sau sa incerc sa fiu altfel de cum sunt eu: un tip simplu pana la urma.

7. Ce te inspira atunci cand faci versurile unei melodii sau cand te ocupi de productia ei?
Inspiratia vine de undeva…n-as putea spune exact de unde.Pur si simplu daca aud un beat sau o armonie stiu daca poate fi folosita sau nu. De regula piesele bune le simt imediat inca din forma lor primara.
De cele mai multe ori simplitatea este castigatoare in muzica.Pentru versuri colaborez cu diferiti textieri, insa hintul refrenului il am de la inceput.

Citeste si:
Vlad Prioteasa, fondator Gift Idea, ne povestește cum este...
Vlad Prioteasa, fondator Gift...

8. Ai calatorit prin multe locuri, cu ce destinatie te-ai potrivit cel mai bine si ce loc ai recomanda admiratorilor tai pentru a-si petrece vacanta?
Eu prefer locurile in care pot sa stau la soare, sa inot si sa fac scufundari.Exceptie face luna ianuarie cand prefer sa schiez.

9. Spune-ne trei lucruri care iti place sa le faci cand nu esti pe scena…
Pentru relaxare un film bun, sau putin sport si un restaurant bun.

10. Intr-o lume muzicala in care se pune foarte mult accent pe aparitii cat mai socante bazate pe nuditate si cat mai iesite din comun, ce ii sfatuiesti pe cei care vor sa reuseasca ‘altfel’?

Citeste raspunsul si continuarea interviului cu Adrian Sina (Akcent) pe divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.