Sunt intr-o perioada in care, dupa ani de dementa profesionala, am luat si iau in perioada asta, in timpul liber, contact cu lumea de afara, tot felul de necunoscuti si necunoscute, de bastarzi si copii teribili, in spatii ce ne betoneaza un ring de dans in care ne pedepsim cu muzica (atunci cand e si nu baga hausareala aia de porc) dar unde si bem si socializam si fumam si bem si iar socializam si iar fumam

main foto : warrantedarrest via flickr.com

Caci da… Despre fum este vorba astazi, 14 februarie anul Domnului 2011 (daca accepti o remarca Doamne de la un penibil muritor,e deja cam mult 2011…) Unii vor rade la aceasta sarada. Altii, cu mutre incruntate si privirile teribile vor apostrofa rasul crestinului in in fata Tatalui Sfant dar, mai apoi, sa simta cum le ies rand pe rand excesele de carotina, ca sa nu le zic morcovi, din partea dorsala, zarindu-l pe inssusi Dumnezeu (nu ala pe care il stiu eu din Galati) razand.

ASADAAAARRRR

Despre etnobotanice. Ma intreaba toata lumea ce zic eu despre etnobotanice. Sa fie interzise sau nu?

Fireste, campania lui Morar si Buzdugan pe care, fara doar si poate o sustin, e mai mult decat binevenita. Cineva trebuie sa atraga atentia unor cretini ca alti cretini care n-au apucat inca sa fie si ei pe scaunele alea din parlament, deci acesti alti cretini fumeaza etnobotanice.

Punctul meu de vedere este urmatorul: interzicerea va duce la o crestere a consumului. Ce e interzis e cautat. Asa e natura omului.

Problema nu e neaparat interzicerea. Asta e doar un pas. Dar mai departe? Eu as fi sustinut si varianta neinterzicerii si posibilitatea ca doar persoanele peste 18 ani sa poata achizitiona.

Fiindca daca tu, om im toata firea, intri intr-o ghereta de 2 pe 2 in care unul in trening de la “Dragonul rosu” iti da sanchi frunzulite care sunt pline de amfetamine si metamfetamine, uneori heroina sau cocaina, inseamna ca esti atat de prost si retard incat selectia naturala trebuie sa-si faca datoria. Si-asa suntem prea multi (nu vedeti cat de greu parchezi la Mall?). AH! Da! Problema e cu minoriii care nu au discernamant. Sa vedem cum ii ferim pe aia.

Dar nu pe niste vlajgani care baga rahaturile astea cocalaristice in ei si se urca la volan. Pai sa speram ca intra in primul pom. O sa ziceti ca sunt crud cu ei? Bine… Ma corectez:Pai speram sa intre in prima mamica insarcinata??

Citeste si:
Mihai Bendeac va împlini 40 de ani. Actorul își dorește să intre în...
Mihai Bendeac va împlini 40...

Nu as interzice nici “alba-neagra”, nici “barbutul”, nici Caritasul nici etnobotanicele. Prostii trebuie supti de bani si de viata. Asta e menirea lor pe lume.

SI-ACUM, CE-I MAI IMPORTANT!!! SA SPUNEM CA ACESTE MAGAZINE DE COSMARURI ISI VOR INCHIDE PORTILE. PAI CEI CARE AU FUMAT, VOR MAI FUMA CINE STIE CE IDIOTENII.

SI-AICI NU INTELEG DE UNDE ACEST TABUU APROPO DE MARIJUANA. CA CE?? CA SARE TATA LEANA CA AOLEU, DROGURILI MUICAAAA!!! dIAVOLUUUU!!! PAI MAI AVEM NOI TIMP IN ZIUA DE AZI SA-I EXPLICAM LU COANA LEANA DESPRE FAPTUL CA BARBATE-SAU SI TAICA-SU AU CRAPAT DE ALCOOLICI CE ERAU SI DE TUTUN IN EXCES.

Care este logica in a interzice marijuana si nu alcoolul si tigarile normale care fac organismului rau cu adevarat?

DA! Interzicerea acestor mizerii de etnobotanice, e o masura buna.

Dar clasa politica ar trebui sa fie fair. “Dragi romani. Au trecut 20 de ani.E clar ca noi vom fura si voi va veti exaspera. Nu putem schimba asta. Dar vrem sa fim lorzi. Aveti voie sa va plantati, sa cultivati iarba! Fumati-o ca drept suprem de a uita de noi si hotiile noastre.”

Citeste si:
Există șanse de împăcare între Cristina Cioran și Alex Dobrescu!?...
Există șanse de împăcare...

Te da seful afara? De ce sa mergi la o carciuma si sa bei ca sa intri in depresie sau sa faci vreo nenorocire dup-aia, sa-ti mai distrugi si ficatul cand te poti duce in gradina, smulgi o ramurica, o filezi, razi si zici: “Si daca m-a dat afara ce? De maine caut iar!”

O sa apara acum stirile vietii: “Bendeac sustine legalizarea marijuanei”. Nu sustin nimic.

Atrag doar atentia asupra unui aspect neglijat. Muzica divina a ultimilor 70 de ani, a fost compusa in nori de iarba. Pe de alta parte, alcoolul a distrus genii ale muzicii.

multumim : mihaibendeac.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.