NASA a facut publica de curand si o compozitie digitala, in care arata si explica ce se intampla in apropierea unei gauri negre. Aceste entitati detin o gravitatie extrem de puternica si au cea mai mare densitate.

Pana nu demult, gaurile negre erau pure ipoteze facute de catre savanti. Si-au primit acest nume deoarece in teorie ele atrag lumina (stim bine ca negru absoarbe lumina) dar si orice fel de materie, fiind oarecum sinonimul "pierzaniei"...

NASA a socat lumea cu stirea bomba pe care avea sa o dea in urma cu putin timp, dar care s-a dovedit a avea legatura cu subiectul de aici. O gaura neagra in stadiu incipient a fost descoperita in apropierea galaxiei noastre, fara sa se cunoasca exact riscurile pe care aceasta le presupune. NASA a facut publica de curand si o compozitie digitala, in care arata si explica ce se intampla in apropierea unei gauri negre. Aceste entitati detin o gravitatie extrem de puternica si au cea mai mare densitate. Urmariti linkul pentru a vedea poza originala:

Click aici pentru a vedea poza la rezolutie inalta!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.