Nu stim ce se afla acolo, dar poate totul este la fel, in imaginatia unei alte entitati. Metafizica... Urmariti linkul pentru a vedea si descarca 33 de wallpaper impresionante cu spatiul:

Poate ca este ultima frontiera pentru om, insa acolo unde acesta nu ajunge fizic, gandul ii zboara mai repede decat viteza luminii. Imaginatia este mai importanta decat orice altceva, iar designerii talentati se bizuiesc oricand pe ea...

Spatiul, in imensitatea lui, nu poate decat sa ne tulbure si sa ne fascineze in acelasi timp. Timpul e atat de necrutator cu noi incat nu putem spera ca o viata va fi de ajuns pentru a atinge galaxii indepartate. Totul este doar un joc de milioane de ani lumina, in care dimensiunile se contopesc. Primim abia acum lumina emisa acum sute de milioane de ani de anumite stele si ne bucuram, cand probabil acea stea s-a si stins... Omul este nascut explorator, dar vremurile actuale ne fac sa ne miscam cu viteza melcului. Partea buna este ca putem crea lumi, de la Avatar si pana alte planete. Nu stim ce se afla acolo, dar poate totul este la fel, in imaginatia unei alte entitati. Metafizica... Urmariti linkul pentru a vedea si descarca 33 de wallpaper impresionante cu spatiul:

Click aici pentru a vedea 33 de poze cu spatiul!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.