Ramane numai ca fiecare sa se ia pe sine intr-o sedinta adhoc si sa-si reconsidere toate valorile, lucrurile care conteaza cu adevarat. Natura trebuie sa fie acolo, in fruntea listei. Urmariti linkul pentru a vedea poze fabuloase:

Cand vine vorba de fotografierea animalelor in mediul lor natural, Suha Derbent este un adevarat geniu. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Suha a calatorit in peste douazeci de tari, trecand prin peisaje fabuloase si intalnindu-se cu animale pe care multi nu au apucat sa le vada decat la televizor...

Suha a colaborat cu numeroase televiziuni, reviste si organizatii nonprofit, incercand mereu sa faca lucruri bune, sa salveze speciile aflate in pericol, sa promoveze frumusetile unui naturi pe care tot mai multi o distrug si sa apropie omul iar de toate celelalte elemente care permit viata lui aici. Numai urmarind pozele, primul pas este deja realizat. Ramane numai ca fiecare sa se ia pe sine intr-o sedinta adhoc si sa-si reconsidere toate valorile, lucrurile care conteaza cu adevarat. Natura trebuie sa fie acolo, in fruntea listei. Urmariti linkul pentru a vedea poze fabuloase:

Click aici pentru a vedea fotografiile lui Suha Derbent!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.