Aceasta aparitie ne face sa reconsideram profund felul in care apreciem frumusetile, dorind sa declaram mereu "cea mai frumoasa femeie din tara" neaparat un exponat care se contopeste cu termenul de celebritate (vedeti Inna si altele...). Nu e chiar corect asa. Urmariti link-ul pentru a o admira pe Nicoleta:

Nicoleta Toderici este extraordinar de frumoasa. Atat de frumoasa incat publicatiile online din afara o ridica in slavi...

Raluca, alias Satrapi pe DevinatART, i-a facut un set de fotografii. A fost suficient pentru a pune pe jar comunitatea de "creativi". Aceasta aparitie ne face sa reconsideram profund felul in care apreciem frumusetile, dorind sa declaram mereu "cea mai frumoasa femeie din tara" neaparat un exponat care se contopeste cu termenul de celebritate (vedeti Inna si altele...). Nu e chiar corect asa. Urmariti link-ul pentru a o admira pe Nicoleta:

Click aici pentru a vedea fotografii cu Nicoleta Todorici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.