Cratere de la cativa metri pana la 32 de metri in diametru sunt acum amprentele unor explozii desfasurate intre 1951 si 1992. Urmariti linkul pentru a vedea fotografia completa:

Inca de la inventarea lor, bombele atomice s-au dorit a fi arma suprema, capabila sa puna capat imediat oricarui razboi. Cand SUA nu putea scoate din joc Japonia, a aruncat doua bombe peste Hiroshima si Nagasaki. Au vrut sa lase cadouri atomice si coreenilor, insa o problema tehnica la un avion i-a facut sa renunte la plan.

Vedem ca puterea atomica e distrugatoare si omul nu s-a sfiit deloc sa o incerce. S-au facut teste peste teste, in absolut toate mediile.Pe langa intentiile pur militare, trebuie sa stiti ca americanii au vrut sa se ajute de aceste bombe si in alte domenii, cum ar fi constructiile. La Yucca exista un platou in care s-au facut 793 de teste, peisajul parand acum parca desprins de pe Luna. Cratere de la cativa metri pana la 32 de metri in diametru sunt acum amprentele unor explozii desfasurate intre 1951 si 1992. Urmariti linkul pentru a vedea fotografia completa:

Click aici pentru a vedea peisajul selenar de la Yucca!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.