E in acelasi timp parca desprinsa din povestea Syberia, scrisa de Benoit Sokal, in care batranul Hans vrea cu orice pret sa-si indeplineasca visul - acela de a ajunge pe taramul magic in care mamutii inca traiesc... Urmariti linkul pentru a vedea poza completa:

Ghetarii albastri sunt printre cele mai vechi formatiuni prezente pe Pamant. Astfel, nu trebuie sa ne mire deloc combinatia lor cu stramosul fascinant al elefantilor...

Totusi, fotografia pare ireala. Sa vezi un mamut atat de bine prezervat, prins intr-un bloc de gheata albastra si transparenta, creeaza imediat o bresa temporala. Te trezesti, numai cand te uiti, intr-o lume veche. Mamutul parca va iesi de acolo cu putin efort si se va indrepta spre locuri numai de el stiute. Fotografia pare o fresca ce a rezistat peste mii de ani. E in acelasi timp parca desprinsa din povestea Syberia, scrisa de Benoit Sokal, in care batranul Hans vrea cu orice pret sa-si indeplineasca visul - acela de a ajunge pe taramul magic in care mamutii inca traiesc... Urmariti linkul pentru a vedea poza completa:

Click aici pentru a vedea fascinanta fotografie!

Ce parere aveti, este reala sau nu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.