Astfel, doar imaginatia poate ajunge in anul 3000. Exercitiul este oricum pur si simplu fascinant. Va invitam sa vizualizati o image la rezolutie foarte inalta, care a avut un succes fenomenal pe internet. Urmariti linkul:

Jules Verne a fost un vizionar, putandu-si imagina cum va arata lumea peste cateva sute de ani. Mari inventatori ca Edison sau Graham Bell au avut si ei puterea de a vedea viitorul, evident in jurul inventiilor proprii. Pe langa acestia, nu credem ca exista om pe aceasta planeta care nu s-a gandit vreodata cum va arata lumea peste 20, 50, 100 sau chiar 1000 de ani...

Schimbarile deja sunt fulminante in tehnologie, medicina si fizica. Dar viitorul se raporteaza la fiecare dintre noi, din pacate in limitele normale ale supravietuirii. Astfel, doar imaginatia poate ajunge in anul 3000. Exercitiul este oricum pur si simplu fascinant. Va invitam sa vizualizati o image la rezolutie foarte inalta, care a avut un succes fenomenal pe internet. Urmariti linkul:

Click aici pentru a vedea imaginea in detaliu!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.