Apropo de camile La musulmani oare ce patesti daca te uiti asa la nevasta/prietena/logodnica altuia?

TARFA, tarfe, s. f. Femeie de moravuri usoare; prostituata.

La o prima vedere, tarfa este acea femeie care, fie in bordeluri, pe Centura sau hoteluri de lux, isi ofera fatis serviciile sexuale contra unor sume de bani.

Daca ma intrebati pe mine, acestea sunt cele mai oneste cazuri. Aceste femei isi asuma ceea ce sunt.

Dar in categoria curvelor intra mult mai multe reprezentante ale sexului frumos. Elena Udrea nu a spus prostii atunci cand a lansat deja celebrul indemn: “Vizitati Romania! tara in care va gasiti jumatatea!” Da! Asta e adevarul! Singurul lucru cu care, momentan, putem atrage turistii, sunt femeile. Timisoara este raiul italienilor veniti ba cu afaceri, ba pur si simplu la babardeala. Bucurestiul este raiul tuturor natiilor. Constanta nu mai spunem. E rusinos. Stiu. Insa al naibii de adevarat! Ma va urmari multa vreme imaginea unui italian libidinos, in clubul Heaven, stand la masa cu vreo opt pustoaice dragutele. Atunci cand demnitatea dispare, monstruozitatea desfigureaza totusi orice chip angelic si tanar.

Tarfa poate fi si o nevasta devenita si mama, care nu-si inseala sotul dar care a pornit in casnicie avand in minte avantajele materiale aduse de starea financiara a barbatului respectiv.

Tarfa este si fata/femeia care, macar pentru o secunda, aflata intr-un club/bar/spatiu public sau on-line, s-a gandit ce-ar fi sa dea curs unei invitatii venite din partea unui tip instarit dar care nu o atrage fizic ori ca personalitate.

Tarfa e si femeia fara ocupatie, care traieste din banii iubitului/sotului. Sau, ma rog, care n-are nicio ocupatie si nicio dorinta de a-si gasi o ocupatie.

Poate va intrebati ce mi-a venit acum cu nebunia asta.

Acum vreo cateva luni am intrat intr-o cafenea cu specific frantuzesc din Centrul Istoric (apropo, a devenit Dorobanti 2…) impreuna cu trei prietene si un amic. In cafenea erau, in proportie de 80% cetateni francezi. Ce m-a enervat cumplit a fost faptul ca toti strainii le-au masurat pe prietenele noastre din cap pana-n picioare, staruind la fund si sani. Totul era facut cu o nesimtire si un tupeu cum eu nu mi-am inchipuit. Nu aveam vreo legatura sentimental-sexuala cu niciuna dintre ele dar aia nu aveau de unde sa stie chestia asta. In concluzie, cetetenii straini s-au obisnuit cu ideea ca aici e un bordel imens, unde noi, toti romanii nu suntem altceva decat niste pesti dispusi sa ne vindem femeile ca pe camile.

Citeste si:
Ambasadorul Germaniei, declarații la 30 de ani de la semnarea...
Ambasadorul Germaniei,...

Apropo de camile… La musulmani oare ce patesti daca te uiti asa la nevasta/prietena/logodnica altuia?

Astept parerea voastra pe subiectul asta.

Un articol de pe blogul lui Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.